Asfaltlaagdikte meter en Betonwanddikte meter

1/1
asfalt laagdiktemeter, asfalt laagdikte meting.

Asfaltlaagdiktemeter StratoTest 4100

De eenvoudig te bedienen StratoTest biedt een snelle en nauwkeurige meting die worden uitgevoerd in combinatie met hun relevante meetpunten en stations zonder dat er een uitgebreide set-up plaats hoeft te vinden. Door de directe aanlevering van de testrapporten heeft de StratoTest bewezen de ideale meter voor weginspectie te zijn. 

Tijdens bestratingen worden reflecterende folies onder het wegdek geplaatst op vooraf gedefiniëerde meetpunten voor latere inspecties door autoriteiten. Doordat de meter op een opvouwbaar karretje staat kan de meting makkelijk uitgevoerd worden doordat de meter goed transporteerbaar is in elke auto. 

De boormethode die oorspronkelijk werd gebruikt voor het meten van wegdekken was destructief, tijdrovend, duur en onnauwkeurig. De StratoTest heeft geen enkele van deze nadelen door de combinatie van compleet non-destructieve metingen met nauwkeurige en herhaalbare testresultaten die in een mum van tijd worden weergegeven. Deze nieuw ontwikkelde meter is gebaseerd op 20 jaar ervaring van vakkundige mensen. Net als de vorige modellen meet deze meter de dikte van alle gebruikte materialen in de wegenbouw.