Klik op onderstaande categorie en ga snel naar.....

 

Welkom Bij NauMetrics!

 

 

"Wij gaan tot op de bodem in oppervlaktemeettechniek"

 

 

Uw gespecialiseerde leverancier van hoogwaardige Geometrische/Fysische meetinstrumenten en speciale schroefdraadgereedschappen.
                                                   

                                                   

NauMetrics geeft vakkundig en op maat advies, zodat u tijdens uw productie en productcontroles niet voor verrassingen komt te staan. De meetinstrumenten worden in de meeste gevallen uit voorraad geleverd en tegen gunstige condities.

 

Onze specialismen:


Fysische meetinstrumenten/ Non destructief testen:
Bij ons kunt altijd een deskundig en vrijblijvend advies verwachten voor de aanschaf van uw nieuwe meetinstrumenten. Of het om een laagdiktemeter, wanddiktemeter, porositeitsmeter
KleurmeterGlansmeterHardheidsmeter of om een Ruwheidsmeter gaat, wij zijn op dit gebied terzake kundig en hebben een meetoplossing voor uw toepassing.

 

Tevens bieden wij NDT instrumenten als Ultrasone fouten(flaw)detektie, ATEX approved wanddiktemeters en ultrasone diepzee instrumenten.

 

Geometrische meetinstrumenten:
Analoge– en digitale handmeetinstrumenten, Optische meetinstrumenten en Schroefdraadmeetinstrumenten.

​

Schroefdraadgereedschappen:
Handtappen, Machinetappen, Roltappen en maatwerk.​ 
TESA Hits 2021 vol 1.jpg

Over NauMetrics

 
IMG_0027.jpg

NauMetrics is door Sape Frans Nauta opgericht in 2013. Met een selecte groep fabrikanten is een langdurig samenwerkingsverband aangegaan. Hierdoor is het voor NauMetrics mogelijk hoogwaardige precisie meetinstrumenten te leveren tegen concurrerende prijzen.

Wij doen er alles aan onze samenwerking met zowel leveranciers als klanten op het hoogste niveau te houden. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten en diensten borgen. Dat is waar het om draait in partnerschap, iets wat voor ons vanzelfsprekend is.
 

 
Officiële dealer van: